Sunday, August 14, 2011

.: satu lagi sudah tercapai :.

assalamualaikum wbt.

salam ramadhan buat semua umat Islam.

hari ini rasa macam happy sikit lar, sebabnya hajat ak sudah tercapai ! ^^,
walaupun sudah tercapai, namun, banyak lagi yang ak kena usaha untuk mencapai hajat dan impian ak yang lain.

hari ini, mak ayah ak belikan jam tangan untuk ak ! wee ~
jam tangan ALBA ! cantik. diaorang suka dengan design dia.
harganya juga boleh tahan. tak silap ak, dalam 280 something ! huh ! -_-''

jam tangan GA BLUE yang sebelum ni, rosak kerna pekerja kedai tersalah betulkan. T_T
tapi itu tidak mengapa, kerna semuanya sudah berlalu, mungkin ada hikmah di sebalik semua itu, kan ?

harapan untuk memiliki seutas jam tangan terlaksana tadi. <happy sangat>
mungkin hari ini hikmah di sebalik kejadian itu, wallahualam. ;-)

apa-apa pun, bersyukur sangat ! harap jam ini tahan lama lah dengan tuannyer, hehe
untuk dijadikan kenangan, ak ada take a picture jam ni. 


tadaaaaa ! cantik x ? cantik kan ? ;-))

:: MOOD >ALHAMDULILLAH< ::

terima kasih kerana sudi membaca

4 00 ♥ menerima kasih ♥:

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

aina said...

mekasih..:)..sy dh fllw awk jgk..:)

KaSiH ILLAHI said...

hehe..leh pinjam ni ^____________^

aina said...

hihi..bOleh lw 2 sz kmu..huhu

Post a Comment

komen yep ! :)