Saturday, July 23, 2011

.: Miss Them So Much ! :.

Assalamualaikum..
Hai ! Selamat petang semua ! :). Tetiba pulak petang ni, ak mahu menulis entri disebabkan ak tidak ke mana-mana, hehe.  
Sebenarnya ak terlalu 'RINDU' untuk makan makanan yang sudah lama ak tidak makan, hehe. Antaranya ialah :-

Makanan di Secret Recipe yang paling ak suka dan minat ialah Cheese Choc. Suka sangat-sangat ! Tidak muak dan sesuai untuk setiap peringkat umur ditambah pula dengan harganya yang berpatutan. :)


If di Tutti Frutti pula, ak lebih suka memilih favour yang creamy berperasa cheesecake dengan toping yang berperasa yogurt chip / almonds ! Waaah !! Marvellous ! Tapi, blackberry, blueberry, kiwi and others also so delicious ! Yummy ! :))


Kemudiannya, makanan yang ak hendak makan sangat dan sudah lama tidak memakannya ialah makanan di Pizza Hut. Suka sangat order hawaai chicken. Ala, yang cheezy lava 3 tu, hehe. Best sangat taw, kalau dapat makan sekarang ! Fuhh ! :).

Lastly, adalah makanan barat / western food ! Kebiasaannya makanan di Zie Corner yang ak amat suka makan ialah spageti dan chicken chop. Namun, lamb chop pun best juga. Makan di tepi laut sangat nyaman dan menyelerakan. Kebiasaanya ak ke sana bersama parents ak. Best sangat kalau balik cuti, kami akan keluar makan petang di situ. :)Oklar. Jumpa lagi di lain hari, hehe. Tata ! :)

terima kasih kerana sudi membaca

0 00 ♥ menerima kasih ♥:

Post a Comment

komen yep ! :)