Monday, July 25, 2011

.: Santapan Petang :.

Assalamualaikum..


Hai ! selamat petang readers yang kusayangi ! Petang-petang macam ni, best kalau pekenakan makanan yang panas-panas. Perrrghh ! Syoknya , hehe. Jangan jeles ya ! :pMakanan petang pada hari ini bersama ibu bapa yang tersayang ! :)
+ Keropok goreng +

Seriusly memang sedap dan sesuai untuk makan petang bersama keluarga dan kawan-kawan ! Beli yang rebus, dan potong-potong, kemudiannya goreng. Makan bersama dengan sos cili. Sos yang telah diberi semasa membeli keropok rebus. 

+ ABC +

Minum pula bersama dengan abc betul=betul menambah selera kami. ABC boleh buat sendiri dan juga boleh beli. Certain people dia suka minum ABC jagung. Tanpa bahan-bahan lain selain jagung, susu cair dan ape entah lagi. Yang penting memang soodaaap ! :). Rugi kalau tidak cuba, ngeee~

+ Pisang goreng +

Yang ni juga sesuai juga makan waktu petang. Kebanyakkan yang menjualnya juga pada waktu petang. Selain ABC dan keropok goreng, kami juga makan pisang goreng. Nyumnyum ! Best sesaangaat ! Dengan cuaca pulak yang dingin dan bayu lembut je petang ini menambahkan lagi selera kami bertiga. :)

Itu sahaja untuk petang ni. Selamat menjamu selera semua. Paaapaai ! :))


terima kasih kerana sudi membaca

0 00 ♥ menerima kasih ♥:

Post a Comment

komen yep ! :)